Lokatie-spot Yuwakai Zomerschool 2018

Onlangs is de nieuwe lokatie aangekondigd voor de komende Yuwakai Zomerschool 2018. Tijd om eens ter plekke een kijkje te nemen en met een oude iPhone een paar inferieure foto’s te nemen die wel illustratief genoeg zijn en waarop we het volgende zien:
Oirschot heeft een erg mooi centrum met wat winkeltjes en veel eetgelegenheden en café’s. Vanaf A’dam ongeveer een uur plus kwartier rijden. Aan de andere kant van het plaatselijke kanaal is het sportcomplex; Enorm parkeerterrein, grote hallen (2), ruime bar&zitgelegenheden en hartelijke mensen die het beheren ( althans. die ik tegenkwam) .
Links van de hal een beachvolleybal-plek en daarachter tennisvelden, direct rechts van het complex de ingang van de ruime camping Latour. Nog geen 3 minuten lopen. Ook hier ontmoette ik een erge leuke familie die het snack-restaurantje beheerde. Alles prima verzorgd en erg ruim, met naast de camping enorme lege velden waar je nog kan voetballen of volleyballen. Op loopafstand tevens het gemeentelijke zwembad, waarvan toegang gratis is als je op de camping staat. Ik zou zeggen: Boek vandaag nog je plek !
23 – 26 augustus 2018, Oirschot, Brabant

Direct Reserveren

Dit doe je via latour@kempenrecreatie.nl. Voor de blokhutten ( 4 personen) moet je snel zijn; 30/5 waren er nog 4 beschikbaar. Verder is er voor Yuwakai een apart kampeerveld en zijn de kosten p.p. slechts € 9,50 ex. toeristenbelasting.

Wanneer je geen tent hebt en er ook geen kan lenen, is er wellicht nog plek in de Blokhut van Martin Mens ( aikidojo Almere ). 1 juni waren er nog 2 bedden vrij, p.p. nog geen € 70,- incl. kosten voor alle dagen ! Mail via deze link.

Nu je er toch bent, check ff mijn site, met name de pagina’s over familie-portretten en zakelijke portretten en fotografie voor je eigen bedrijf. 🙂

Thnx !
Huib