Op zoek naar die onderscheidende invalshoek


Veel ZZP'ers hebben dezelfde wijze van presenteren


Ivan Lukic ( Therapeut Alexander-techniek):
“Voor mijn nieuwe site wilde ik beeld dat de sfeer van mijn lessen precies zou vangen. Via via kwam ik bij Huib en merkte meteen dat hij een ervaren fotograaf is. Bij de kennismaking kreeg ik precieze aanwijzingen voor het opzetten van de fotosessie, over lokatie en keus van modellen etc.
Speciaal voor de voorpagina kwam Huib met een origineel concept waardoor deze nu heel anders is dan die van mijn collega’s en meer in het oog springt. Door de goede voorbereiding verliep de sessie snel en soepel, ondanks mijn verlegenheid voor de camera. Ik ben meer dan tevreden met het resultaat, de essentie van mijn werk is gevangen in een modern en professioneel jasje en ik kan een paar jaar vooruit. Erg fijn om met een vakman te werken ! “.

Ivan’s site over Alexander-techniek 

Huib over de totstandkoming van het concept voor de voorpagina: Ivan vertelde mij dat na zijn behandeling je je ‘meer bij jezelf en enigszins verstild’ voelt. Deze verstilling werd het uitgangspunt en verbeeldde ik dmv. een bewegende achtergrond, terwijl het model scherp weergeven wordt.

 

Autobedrijf Jotham Gast

Jotham en Maurice zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Voor de nieuwe site maakten we beeldmateriaal dat het specialistische karakter van hun garage weergeeft.

We combineerden hun sterke specialisatie (dmv. de modernste apparatuur) met de verkoop van goede 2e hands auto’s. De verlichting van de opnamen moest ‘theatraal’ zijn: Dit vanwege een persoonlijk aspect, hun grote liefde voor theater;  Jotham en Maurice verzorgen 2x per jaar een optreden van bekende artiesten ín hun garage voor al hun klanten. ( zie foto’s hieronder 🙂

KING Nascholing


Professionele portretten ipv. selfies

Kim en Ingrid vormen de directie van King, dat de meest update nascholing door het hele land verzorgt. Hun verzoek was een serie portretten die een frisse dynamiek laten zien.

King Nascholing


Postacademische Nascholing door heel Nederland
King Nascholing

Hilda Heidsma


Pleiadian and Angelic Lightwork and Healing/ Mukanday

Studio Huib van Wersch begeleidt je naar een originele en eigen presentatie.
Onze decennialange ervaring met reclamecampagnes helpen elk klein bedrijf beter te communiceren in beeld.
Tevens Product-fotografie.