Een eigen bedrijf !


Presenteer het zó, dat het steeds nieuwe klanten genereert en ontwikkel eerst een helder concept; Wij kunnen hierbij helpen !

King Nascholing


Postacademische Nascholing door heel Nederland

Sterk beeld voor de website

Kim en Ingrid leiden ‘King‘. Voor hun nieuwe site wilden ze graag af van de ‘selfies’. Dit beeld vat hun werkwijze goed samen: Ontspannen en informeel in overleg, van deze tijd, dynamisch, positief en professioneel.

King Nascholing
 

Nieuwe site ? Eerst denken, dan doen


Hoe bereik je optimaal resultaat; Lees aan de hand van dit voorbeeld hoe het kan werken:


Ivan Lukic ( Therapeut Alexander-techniek):
“Voor mijn nieuwe site had ik foto’s nodig die de sfeer van mijn lessen precies zouden vangen. Via via kwam ik bij Huib uit en ik merkte meteen dat hij een ervaren fotograaf is. Bij de kennismaking kreeg ik precieze aanwijzingen voor het opzetten van de fotosessie, over de ruimte,keus van de modellen etc.
Huib kwam met een origineel concept voor de voorpagina van mijn website waardoor deze nu heel anders is dan die van mijn collega’s en meer in het oog springt. Door de goede voorbereiding verliep de sessie snel en soepel, ondanks mijn verlegenheid voor de camera. Ik ben meer dan tevreden met het resultaat, de essentie van mijn werk is gevangen in een modern en professioneel jasje en ik kan een paar jaar vooruit. Erg fijn om met een vakman te werken ! “.

Ivan’s site over Alexander-techniek 

Je vraagt je nu af: “Wat is dan het concept van die foto geweest ?” Ivan vertelde mij dat na zijn behandeling je je ‘meer bij jezelf en enigszins verstild’ voelt. Deze verstilling verbeeldde ik dus dmv. de achtergrond te laten bewegen, terwijl de vrouw scherp weergeven wordt en haar uitstraling weergeeft dat ze zich erg goed voelt dankzij deze behandeling. Zo komen beeld en tekst bij elkaar.

De Garage van Jotham Gast

Jotham en Maurice zijn gespecialiseerd in het repareren van Peugeot en Citroën en verkopen nieuw en 2e-hands. Voor de nieuwe site maakten we beeldmateriaal dat het specialistische karakter van de garage weergeeft.

Voor de garage van Jotham Gast kwamen we op het idee om een aantal dingen in de te maken beelden te gaan combineren. Ten eerste moest er een uitstraling zijn dat zij een sterke specialisatie hebben dmv. moderne apparatuur én dat er ook 2e hands auto’s te koop zijn. Tevens is er een grote liefde voor theater. Veel van hun klanten bezoeken 2x per jaar een uniek optreden met bekende artiesten ín hun garage. Zo hebben we dmv. een theatrale belichting de specifieke situatie’s gefotografeerd.

Na publicatie van je nieuwe site hoef je je geen zorgen meer te maken over je presentatie; Oók wanneer het om producten gaat.