Onderscheid met je presentatie


Ivan Lukic ( Therapeut Alexander-techniek):
“Graag wilde ik beeld dat de sfeer van mijn lessen precies zou vangen. Via via kwam ik bij Huib en merkte meteen dat hij een ervaren fotograaf is. Al bij de kennismaking kreeg ik precieze aanwijzingen voor het slim opzetten van de fotosessie, over lokatie en keus van modellen etc.
Speciaal voor de voorpagina kwam Huib met een origineel concept waardoor deze nu heel anders is dan die van mijn collega’s en meer in het oog springt. Door deze voorbereidingen verliep de sessie snel en soepel, ondanks mijn verlegenheid voor de camera.

Ik ben meer dan tevreden met het resultaat, de essentie van mijn werk is gevangen in een modern en professioneel jasje en ik kan een paar jaar vooruit. Erg fijn om met een vakman te werken ! “.

Ivan’s site over Alexander-techniek 

Huib over het concept van de voorpagina:
“Ivan vertelde mij dat na zijn behandeling je je ‘meer bij jezelf en enigszins verstild’ voelt. Deze ‘verstilling’ werd het uitgangspunt, samen met de keus juist niet Ivan op de homepage te tonen. Nu zien we dus in plaats van Ivan zelf, het effect van Ivan’s behandeling in de ogen van zijn cliënt, geplaatst voor een bewegende achtergrond, zodat deze ‘verstild’ lijkt.”

Benieuwd wat ik voor jouw site zou kunnen verzinnen ? Een onderscheidende en professionele presentatie versterkt je merk en gaat jaren mee. ( De site van Ivan dateert uit 2016 en is nog steeds van deze tijd )

 

Studio Huib van Wersch werkt met passie aan het succes van je bedrijf, óók als het om producten gaat.