Verzin een onderscheidende presentatie


Ivan Lukic ( Therapeut Alexander-techniek):
“Graag wilde ik beeld dat de sfeer van mijn lessen precies zou vangen. Via via kwam ik bij Huib en merkte meteen dat hij een ervaren fotograaf is. Bij de kennismaking kreeg ik precieze aanwijzingen voor het opzetten van de fotosessie, over lokatie en keus van modellen etc.
Speciaal voor de voorpagina kwam Huib met een origineel concept waardoor deze nu heel anders is dan die van mijn collega’s en meer in het oog springt. Door de goede voorbereiding verliep de sessie snel en soepel, ondanks mijn verlegenheid voor de camera. Ik ben meer dan tevreden met het resultaat, de essentie van mijn werk is gevangen in een modern en professioneel jasje en ik kan een paar jaar vooruit. Erg fijn om met een vakman te werken ! “.

Ivan’s site over Alexander-techniek 

Huib over de totstandkoming van het concept voor de voorpagina:
“Ivan vertelde mij dat na zijn behandeling je je ‘meer bij jezelf en enigszins verstild’ voelt. Deze ‘verstilling’ werd mijn uitgangspunt, samen met de keus juist niet Ivan op de homepage te tonen. Nu zien we dus in plaats van Ivan zelf, het effect van Ivan’s behandeling in de ogen van zijn cliënt, geplaatst voor een bewegende achtergrond, zodat deze ‘verstild’ lijkt.”

Het bedenken van dit soort uitgangspunten leerde ik in de jaren dat ik veel reclamecampagnes fotografeerde. Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf zou kunnen verzinnen ? Een betere presentatie versterkt je merk