Originaliteit is dus beter


Wedden dat je concurrenten zich allemaal op enigszins gelijke wijze presenteren ?


Ivan Lukic ( Therapeut Alexander-techniek):
“Voor mijn nieuwe site wilde ik beeld dat de sfeer van mijn lessen precies zou vangen. Via via kwam ik bij Huib en merkte meteen dat hij een ervaren fotograaf is. Bij de kennismaking kreeg ik precieze aanwijzingen voor het opzetten van de fotosessie, over lokatie en keus van modellen etc.
Speciaal voor de voorpagina kwam Huib met een origineel concept waardoor deze nu heel anders is dan die van mijn collega’s en meer in het oog springt. Door de goede voorbereiding verliep de sessie snel en soepel, ondanks mijn verlegenheid voor de camera. Ik ben meer dan tevreden met het resultaat, de essentie van mijn werk is gevangen in een modern en professioneel jasje en ik kan een paar jaar vooruit. Erg fijn om met een vakman te werken ! “.

Ivan’s site over Alexander-techniek 

Huib over de totstandkoming van het concept voor de voorpagina: Ivan vertelde mij dat na zijn behandeling je je ‘meer bij jezelf en enigszins verstild’ voelt. Deze verstilling werd het uitgangspunt en verbeeldde ik dmv. een bewegende achtergrond, terwijl het model scherp weergeven wordt.

 

Autobedrijf Jotham Gast

Jotham en Maurice zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Voor de nieuwe site maakten we beeldmateriaal dat het specialistische karakter van hun garage weergeeft.

We combineerden dus 2 aspecten: Hun sterke specialisatie (dmv. de modernste apparatuur) én dat er ook 2e hands auto’s te koop zijn. Maar: er speelde ook iets heel anders, dat al hun klanten weten; Een enorme liefde voor theater;   Klanten bezoeken daarom enthousiast 2x per jaar een optreden van bekende artiesten dat ín hun garage georganiseerd is. Om deze reden zijn veel foto’s ‘theatraal’ belicht.

Studio Huib van Wersch begeleidt je dus naar een originele en eigen presentatie die wérkt. Belangrijker nog dan goed fotograferen is bepalen welke foto gemaakt moet worden én om welke reden. ( Bv.: Dat je goed bent in je vak moet je juist niet teveel benadrukken; Het spreekt immers voor zich – Door het te benadrukken ontkracht je het.)
Mijn decennialange ervaring met reclamecampagnes kunnen elk klein bedrijf helpen met beter communiceren in beeld.
Tevens Product-fotografie.

'Over ons' en 'Wie wij zijn'


Selfies kunnen anno 2019 echt niet meer

Kim en Ingrid leiden King, een bedrijf dat nascholing verzorgt. Ze wilden graag af van de ‘selfies’ op hun pagina ‘Over ons’.

King Nascholing


Postacademische Nascholing door heel Nederland
King Nascholing