“De lessen van Huib van Wersch waren voor mij een geweldige tijd, een echte ‘eye opener’!  Niet alleen behandelt hij de technische kant en biedt wat hij ziet dat je nodig hebt, maar hij observeert je en ziet hoe jij kijkt en niet ziet! Van actie shots tot studio ervaring met  direct en oprechte aanwijzingen, super leerzaam zowel voor als achter de lens! Dankje Huib! “

Marguerite van Boetzelaer m.s.t.a.t.


Sinds de digitalisering is de fotografie natuurlijk enorm veranderd. Op de achterkant van je camera kan je direct het resultaat zien en daardoor kan je snel leren; Het verschil met de analoge werkwijze is enorm; Toen zag je pas een dag later wat je wellicht beter had kunnen doen, waardoor je leerde ‘goed te kijken’ en op alles tegelijk te letten terwijl je fotografeerde.
In de jaren 90 heb ik voor de firma Kodak eens een groep-seminar gegeven,waardoor ik mij moest beperken tot een ‘algemeen’ / ‘voor iedereen geldend’ verhaal. Omdat iedere fotograaf graag zijn eigen manier / stijl ontwikkelt vind ik persoonlijk 1 op 1 werken veel beter; Ik kan snel zien waar je kracht ligt en welke dingen het nog beter zouden kunnen maken.

Er zijn 2 mogelijkheden:
1) Een superleuke praktijk-middag voor het niveau dat je weet hoe je met je camera om wilt gaan.  We concentreren ons op het feitelijke maken van het soort foto’s dat je graag zou willen maken en ik laat je direct ervaren hoe je je hierin kunt verbeteren. Kosten voor deze middag zijn € 245,- (incl. versnaperingen en btw en latere feedback over gemaakte opnamen.)

2) Theorieles om de camera zelf nog beter te kunnen instellen; De basis is minder moeilijk dan de meesten denken en véél makkelijker dan een hele gebruiksaanwijzing doorploegen en begrijpen.
Fabrikanten hebben in de loop van de jaren erg veel automatische functie’s ingebouwd en niet altijd staan deze functie’s handig uitgelegd. Met mijn systeem leg ik je helder uit dmv. welke keuzes je eenvoudig tot een goede instelling kan komen.
Kosten voor Theorieles zijn € 45,-/uur

Een beknopte maar zeker volledige uitleg voor het instellen van je camera vind je hier.