Reportage Aikido Zomerstage 2018

Foto's bestellen

In deze Gallery zie je een selectie van de gemaakte beelden.
Mail mij voor de PDF met alle beelden en hun nummers – vervolgens kan je mij eventueel het gewenste nummer mailen of appen.

Fotobestand op Scherm-resolutie:   € 9,50
( voor privé-gebruik )

Fine-art Prints:
Print 13×18          €     9,50
Print 20×30         €   15,-
Print 30×40         €   27,50
Print 40×50         €   47,50
Print 50×70          €   67,50
Print 60×90         €   87,50

Lees meer over Printing

 

Ray en Oirschot

Ray Farinato Shihan uit de USA was dankzij Rudolf Dekker ‘last minute’ bereid de laatste les van deze  Zomerschool te verzorgen, waarvoor veel dank!

Over Oirschot
Oirschot heeft een mooi centrum met wat winkeltjes en veel eetgelegenheden ( goeie pizza’s volgens RobSan) en café’s. Vanaf A’dam ongeveer een uur plus kwartier rijden. Aan de andere kant van het plaatselijke kanaal is het sportcomplex; Groot parkeerterrein, grote hallen (2), ruime bar&zitgelegenheden en hartelijke mensen die het beheren.
Links van de hal een beachvolleybal-plek en daarachter tennisvelden, direct rechts van het complex de ingang van de ruime camping Latour. Op loopafstand tevens het gemeentelijke zwembad, waarvan toegang gratis is als je op de camping staat.

Visie en Concept


Yuwakai naar een nieuwe generatie

Het uitgangspunt van deze ‘nieuwe’ zomerschool was: ‘De nieuwe generatie’. Jonge en/of nieuwe en actief onderzoekende leraren, aangevuld met die leraren die het totaalplaatje zo evenwichtig mogelijk zouden maken. En natuurlijk ook onze nieuwe Shihan, Erik Louw.
Vanzelfsprekend betekende dit niet dat onze senior-leraren minder geschikt zouden zijn om les te geven en ik hoop dat zij zichzelf hebben kunnen zien als een soort ‘meta-senioren’ om zo de transitie tot stand te brengen van een Yuwakai voor de nieuwe generatie.

Huib van Wersch

Nu je er toch bent, check ff mijn site, met name de pagina’s over familie-portretten en zakelijke portretten en fotografie voor je eigen bedrijf. 🙂

Thnx !
Huib