0

De campagne van winkelketen WAAR vond plaats in november 2022, op TV en langs de snelwegen; De producten van WAAR worden in de traditie van de Wereldwinkels, het Max Havelaar-keurmerk en Fairtrade op de Westerse markt aangeboden. Een minder vervuilde wereld én betere lonen voor de makers realiseren is in het begin als zwemmen tegen de stroom in; Niet makkelijk maar het kan. Zeker ALS iedereen meedoet ( dus bezoek de winkels ! ) , ALS iedereen de keuze voor ‘echt duurzaam’ maakt en natuurlijk het liefst alleen iets kopen ALS het echt nodig is.
De campagne zorgde voor een grotere naamsbekendheid en ongeveer 20% meer omzet.

Studio Huib van Wersch is blij met dit project bij te dragen aan ‘echt duurzaam’. Dankzij Anne-Marie Rakhorst raakte ik 15 jaar geleden overtuigd van dit belang.
Met dank aan onze modellen: Larissa, Tessa, Stephanie, Kim, Leah en Joris, de productie en styling van Birgitta Gadellaa en de Art-Direction van de legendarische Rob van Vijfeijken.

Video-editing: NewCircle / Bas van Wersch.
Professionele promotie van producten en/diensten loont; Dus zorg voor beeldmateriaal waarvan je de overtuiging hebt dat het zal gaan werken voor je bedrijf.
Check onze disciplines