0

Opgegroeid als een hij, voelde ze zich altijd die zij. Het verhaal van de transitie van J.D.

Michel de Groot, schrijver van dit spannende verhaal, vertelt over zijn ‘drive’ en methodiek waardoor je je geen seconde verveelt.

Charlie Mulholland, hoofddocent Ethiek aan de HVA, vertelt over de hedendaagse generatie studenten; Helaas is Charlie overleden, maar zijn boodschap blijft !

Decennia fotografeerde ik portretten bij interviews voor tijdschriften en deze ervaring komt goed van pas om ook met bewegend beeld leuke en interessante kwesties een podium te geven.

Artificial Intelligence; Op welke voorwaarden kan het toegepast worden ?  Staan we aan de vooravond van enorme veranderingen ? HVA Hooglerares Saskia Robben over dit interessante onderwerp.

Carla Weber is specialiste in het bijeenhouden van teams en organisaties. Interne problemen ? Bel Carla !

Linda Milder op een kantelpunt in haar leven; Vlieg met me mee en omarm de wereld !

Interiordesigner Rachel van der Brug over haar grote inspirator Mariano Fortuny

Eén van mijn eerste interviews: Noa Chayes blikt terug op een donkere periode in haar jeugd met zware anorexia. Haar analytisch vermogen én open manier van vertellen zijn indrukwekkend.

Hysterikos – Schrijfster Heidi Lobato over de culturele relatie tussen baarmoeder en samenleving; Endometriose is een nauwelijks genoemde aandoening die wel vaak voorkomt: 1 op de 10 vrouwen heeft hiermee te maken. Muziek: Persijn Joling )

Wanneer jouw verhaal, product of dienst naar voren gebracht moet worden, is ‘natural’ hét sleutelwoord; Geloofwaardigheid voor de kijker ontstaat als de invalshoek helder en vanzelfsprekend klinkt. Daar help ik je graag bij. Maak je site compleet en combineer tekst en fotografie met korte video’s. Check ook mijn  fotografische portretten en nieuw zijn de ultrakorte reels om bv. te verspreiden in WhatsApp-groepen.

You can enable/disable right click protection and customise this message using Theme Customizer