0

Meer doen met fotobestanden

De nieuwste technieken kennen vond ik altijd al leuk. Dit begon met radiocassette-recorders in de jaren 70; Tegenwoordig, als het met mijn vak te maken heeft, zoals bv. de nieuwste print-technologie, wil ik het meteen uitproberen. Een tijd was ik enthousiast bezig met transparant filmmateriaal die ik plaatste in lamparmaturen met daarin mijn gefotografeerde stillevens. En nu is er een echt fotografische kwaliteit waarmee stof te printen is, hetgeen ik direct aanwendde om de etalage op te vrolijken.

Geïnspireerd hierdoor bedacht en realiseerde Birgitta Gadellaa een expositie van haar mooie bloemencompositie’s in Huis a/d Amstel. Daarna ontmoette ik kunstenares Beppie van Vliet die prachtige dessins en patronen schildert. Hogeresolutie-scans mocht ik maken van de originelen alsmede precieze kleur- correcties. Birgitta zoomde de hoeken en maakte ze passend voor de speciale houder die ik ontwierp en liet maken bij Paul van Gerwen. Hierdoor is het net of het doek zweeft. Om het nieuws over dit leuke nieuwe product te kunnen verspreiden maakte ik er dit filmpje van :

Mogelijkheden met beeldmateriaal zijn door de technische vooruitgang van de afgelopen jaren erg inspirerend en bijna onbeperkt. Graag ondersteun ik, eventueel met andere grafische specialisten, je graag bij het in de media presenteren van je zelf-gemaakte en/of zelf-bedachte product dmv. film en fotografie. Bel gerust voor vrijblijvend overleg. Vaak kan ik bv. aangeven waar te beginnen en veel dingen zijn zelf goed te doen.

You can enable/disable right click protection and customise this message using Theme Customizer