0

Eén van de boeken waarmee ik ooit begon orde aan te brengen in mijn soms wat warrige gedachten was ‘Leven in Neutraliteit’. Onlangs verscheen er een nieuwe versie. Natuurlijk wilde ik deze ook graag lezen en nadat ik hem binnen had gekregen, wilde ik er ook een treffende opname mee maken. Voor iedereen met (af en toe) levensvragen vind ik dit echt een fantastisch verhelderend boek. Voor mij werd het makkelijker om te gaan met problemen die ik door de jaren heen tegen ben gekomen. Deze nieuwe editie maakte me extra blij en het duurde even voordat ik op een foto-concept kwam dat ik treffend én humoristisch vond.

In een interview ‘Niemand is een autoriteit’ dat ik onlangs las van schrijver Pascal Mercier in de Volkskrant 11/1/2020, zegt deze oa.: ‘Zelfkennis is de sleutel van de vrijheid. Je moet weten wie je bent om goede, vrije beslissingen te kunnen nemen..”
( Pascal Mercier is oa. auteur van Nachttrein naar Lissabon )

Samen met Mieke Berger is Justus Kramer Schippers oa. verantwoordelijk voor veel vertalingen van werken over de Advaita Vedanta.  Met Mieke beleefde ik menige kuurweek waar door haar behandeling mijn vernauwde bewustzijn verruimde en ik ging me door de jaren heen totaal anders voelen ( lees: beter) Ik kijk met dankbaarheid terug naar de realisaties die tijdens die weken ontstonden.

Het 'struikelende' boek
You can enable/disable right click protection and customise this message using Theme Customizer