0

Leiden stond 28 mei in het teken van mode tijdens het Leiden Fashion Festival. Op de zonnige zaterdag werden omstanders verrast door korte modeshows op verschillende locatie’s en in het winkelcentrum aan de Aalmarkt was een deel van de benedenverdieping ingericht als catwalk, make-up corner en photo-booth. Professioneel les in lopen met de juiste houding, gegeven door onze voormalige Miss Nederland Leonie, visagie en fotografie was beschikbaar voor iedereen die zich ertoe aangetrokken voelde.
Als we naar de reclame-uitingen kijken in de laatste jaren, zien we duidelijk een trend naar een model-keuze met meer diversiteit. Dik, dun. lang en kort; De tijd van modellen die alleen aan buitenkant mooi lijken is wel voorbij.

Iedereen kon zich laten fotograferen

Het modellenbureau Anti-Models staat sinds het begin van deze trend. Tevens organiseerde zij een modellenwedstrijd en daarvoor bouwde ik een kleine maar slimme ( al zeg ik het zelf) Photo Booth. Slim, omdat het grootste struikelblok het licht betreft. Maar daar heeft Tom Poes een list op verzonnen natuurlijk 🙂

Tussen het foto’s maken door keek ik af en toe achterop de camera en snel was ik verrukt van de prachtige gezichten die ik daar zag. Welk model is jouw favoriet ?

De winnares is inmiddels gekozen en bekend gemaakt, maar ik ben ook erg benieuwd naar jullie keus ! Link naar Mail hieronder:
Blok A, B of C en dan nr 1 – 15 en een klein kenmerk. Thnx !

You can enable/disable right click protection and customise this message using Theme Customizer