0

AIKIDO

Het Japanse Aikido is een relatief jonge ‘martial art’ en een onuitputtelijke bron van inspiratie. Van aikido-events en alles wat er mee te maken heeft maak ik reportages, actiefoto’s en video-edits. 

Capital Aikikai zal met een flinke delegatie verschijnen op de Yuwakai Zomerschool 2024 in Oirschot. Clyde Takeguchi Shihan is de hoofdleraar en ontmoette als kind O’Sensei op Hawaii, waar hij woonde. Deze video alsook de fotoserie hieronder maakte ik in opdracht van Capital Aikikai in Washington DC / Silverspring

Capital Aikido is een bijzondere dojo in Silverspring met veel hooggegradueerde leraren; Neem een kijkje op hun site !

Mijn eerste examen

Ervaren aikido-docenten zoals Piet Lagerwaard zijn van maatschappelijk belang. Bijvoorbeeld om de snelle toename van ‘val-incidenten’ te bedwingen:

In elke stad is wel een dojo te vinden waar Aikido beoefend wordt. Aikido wordt langzamerhand populairder, ook bij kinderen blijkt het goeie resultaten te geven als het gaat om zelfverzekerdheid en balans:

Beeldmateriaal met een professionelere uitstraling. Geef me een belletje om vrijblijvend een idee te maken voor materiaal voor website’s en social media. 
Doe je dit toch liever zelf ? Kijk dan eens hier voor iets heel anders..:-)

You can enable/disable right click protection and customise this message using Theme Customizer